beats by dre cheap

Capuciiinooooooooo x 4

 

Kako smo ranije obećali, da kao domaćini uvijek budemo na raspolaganju našim dragim prijateljima (kad god dođu u Sarajevo), jučer smo organizovali mini okupljanje (na standardnoj lokaciji) za našeg Rokić Dragana. Dragan nam je došao na kratko u Sarajevo i nažalost neće moći prisustvovati proslavi mature, pa smo zato (generalna proba) dernečili jučer i naravno rano jutros.

Kao i uvijek, uspomene, podsjećanje na nestašluke i potvrda da duh Sarajeva (kakvo je bilo) živi u nama.

Naravno ako neko misli da je ostao pošteđen "ogovaranja" grdno se vara, sve smo vas spomenuli, naravno po nezaobilaznom predsjednikovom spisku, tek toliko da nekoga ne zaboravimo (neka si ti Envera pila kafu samo sa predsjednikom, a i Jare je tu negdje).

Derneku iz opravdanih razloga nisu prisustvovali Dejan, Loka (bili su van Sarajeva) i  Rille. Da bude jasnije Rille je trenutno tu, a derneku nije prisustvovao (neznam kako će se opravdati), navodno zbog posjete "dragoj" mami, što mu je predsjednik (i još neki) posebno "odobrio". Razrednica Savka, na njenu i našu veliku žalost, zbog  obaveza nije mogla doći, a predsjednik je razrednicu Jasnu (što je bilo i za očekivati) direktno sa okupljanja telefonski informisao o događaju i prisutnima.

Pozdrav  Amar

STARA RAJA-1973-1977-Treca gimnazija(Braca Ribar)
http://iv1trecagimnazija1977.blogger.ba
06/08/2007 00:15