beats by dre cheap

Najbolji smo

Dragi prijatelji,

Konacno da nadjem malo vremena za povratak u proslost i pregledam priloge iz Trece gimnazije. Ovo sto sam do sad vidjela daje mi za pravo da kazem NAJBOLJI SMO.

Jezgro koje je uspostavljeno u Sarajevu za "prihvat" drugova i drugarica iz gimnazije na privremenom radu u bijelom svijetu odlicno funkcionise. To mozemo zahvaliti nasem Predsjedniku (Home), ali i ostali clanovi daju maksimum. Odgovaramo na pozive,odvajamo dragocjeno vrijeme i kad god se  sretnemo lijepo se ispricamo i zabavimo. Kad se nadjemo zajedno, vrlo tesko se razilazimo kucama.Kako ce tek biti 17.avgusta. Ja sam vec najavila  bracnom drugu da me ne ocekuje "kuci tako rano". Kao sto je Amar to lijepo izvijestio s Draganom Rokicem smo proveli krasno vece, a neki vjerovatno i jutro, posto sam ja otisla iza ponoci....Dragan sjajno izgleda i kao da nije proslo tako mnogo godina, lako smo savladali neke treme. Spominjali smo i drugare iz drugih razreda (Lajla, Jelena, Misko,Rifat, Alma,Ilinka),profesore (profesorica latinskog Mica nas je sviju bacala u ocaj i to svi dobro pamtimo...Nadamo se da ćemo i ostalu raju iz Trece gimanzije uskoro vidjeti u Sarajevu.  

Za one koji ne budu u prilici da se pridruze 17.avgusta pred Trecom gimanzijom, mozemo obecati da smo tehnicki dobro opremljeni, i da ce dio te atmosfere biti prikazan na ovom blogu.

Pozdrav svima koji nas znaju.

Suzana

STARA RAJA-1973-1977-Treca gimnazija(Braca Ribar)
http://iv1trecagimnazija1977.blogger.ba
10/08/2007 13:20