beats by dre cheap

Opet ja (Babek)

Generacijo!

Moram opet postaviti pitanje zvanicne proslave mature!! Posto ste me svi  uspjesno ignorisali (sem Envere i Mehe) - idemo opet: 17ti Avgust 2007 je jedan prijedlog. Trebaju nam odgovori, pozitivni ili negativni; trebaju nam predlozi ako ih ima. Evropska zajednica je totalno neaktivna: Rile? Pera? Tod?!  Sta je sa ostalima sa domacih prostora? Marija? Jasna?

Amar se sad ukljucio; Sanja dolazi u Aprilu sto znaci da sigurno nece doci u Avgustu (sem ako ne dobije 6/49!); Roka kakva je situacija sa tobom? Drugarice Lazarevic? Postoji li mogucnost vaseg dolaska u Avgustu? Ili opet trebamo upotrebiti nekog zgodnog crnookog kao mamac.....  Sta je sa doktorom Ibruljom? Dosad nas je uspjesno ignorirao, mora da je zauzet lobotomijama na Filozofskom fakultetu.

Siguran sam da imamo vec poprilican citalacki auditorij i da se ideja okupljanja prosirila, znaci - hajmo sa predlozima. SIguran sam da kad god bilo ko od nas dodje - naci cemo se i na kafi i na mladoj jagnjetini (a kako bi ta zemlja bez jagnjadi!!) ali ove godine bi morali ici sa zvanicnim datumom.

Pera, utisinio si se. Jedino ti je opravdanje ako si zaglavio u kakvom svedskom zatvoru....

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/2738/img26343xp2.jpg[/IMG][/URL]

Babek

STARA RAJA-1973-1977-Treca gimnazija(Braca Ribar)
http://iv1trecagimnazija1977.blogger.ba
27/03/2007 05:39